Contact

 

Margarida Valentim Veteriano

De praktijk bevindt zich in het oude centrum van Den Haag, aan de Amsterdamse Veerkade 12, 2512 AJ. De praktijk is goed bereikbaar met OV en op loopafstand van zowel station CS als HS. De praktijk is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is tevens een parkeergarage in de straat.

De face to face behandelingen in de praktijk worden aangeboden op woensdag, donderdag en vrijdag. Op maandag- en dinsdagochtend is er de mogelijkheid voor online behandelingen.

e-mail: contact@praktijkvalentimveteriano.nl

Op werkdagen ben ik telefonisch bereikbaar op tel . 06 – 814 215 98. Daar ik veelal in gesprek ben, kunt u het beste een boodschap inspreken of een mail sturen met uw telefoonnummer, zodat ik u terug kan bellen. Bent u doorverwezen door uw huisarts of specialist, neem dan s.v.p. ook contact op met de praktijk voor een korte telefonische screening. Op het moment dat u wordt uitgenodigd voor een intake, zult u een inschrijfformulier en vragenlijsten voor de meting van de psychische klachten toegestuurd krijgen.

> Collega verwijzers kunnen cliënten doorverwijzen via ZorgDomein.

Op dit moment is er een wachttijd van ongeveer 10 weken voor intake, gevolgd door behandeling. Mocht dit te lang voor u zijn, kunt u overleggen met uw huisarts en indien nodig wachtlijstbemiddeling aanvragen bij uw zorgverzekering. U kunt ook een psycholoog zoeken op www.lvvp.info of www.psynip.nl. Voor een relatie / gezinstherapeut kunt u kijken op www.nvrg.nl. (03-03-2023)

In geval van crisis in de avonduren of weekenden, kunt u het beste contact opnemen met uw huisartspraktijk.

Registraties

BIG         89059624325
AGB       94012977 (zorgverlener)
AGB       94060082 (praktijk )
KvK        57292035

Deze post is ook beschikbaar in: Engels Portugees