Contact

 

Margarida Valentim Veteriano

De praktijk bevindt zich in het oude centrum van Den Haag, aan de Amsterdamse Veerkade 12, 2512 AJ. De praktijk is goed bereikbaar met OV en op loopafstand van zowel station CS als HS. De praktijk is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is tevens een parkeergarage in de straat.

De behandelingen in de praktijk worden aangeboden op woensdagochtend, donderdag en vrijdag. Dit geldt zowel voor de fysieke als de online sessies.

e-mail: contact@praktijkvalentimveteriano.nl

Op werkdagen ben ik telefonisch bereikbaar op tel. 06 – 814 215 98. Daar ik veelal in gesprek ben, kunt u het beste een boodschap inspreken of een mail sturen met uw telefoonnummer, zodat ik u terug kan bellen. Op het moment dat u wordt uitgenodigd voor een intake, zult u een inschrijfformulier en vragenlijsten voor de meting van de psychische klachten toegestuurd krijgen.

Op dit moment is er een wachttijd van ongeveer 9 weken voor intake, gevolgd door behandeling. Mocht deze wachttijd te lang voor u zijn, dan kunt u overleggen met uw huisarts en wachtlijstbemiddeling aanvragen bij uw zorgverzekeraar. U kunt ook een vrijgevestigde psycholoog zoeken op www.lvvp.info of www.psynip.nl. Voor een relatie / gezinstherapeut kunt u kijken op www.nvrg.nl. (07-07-2024)

Voor cliënten van de praktijk: In geval van crisis in de avonduren of weekenden, kunt u het beste contact opnemen met uw huisartspraktijk. Tijdens sluiting voor korte periodes vanwege ziekte of vakantie, kunt u indien nodig contact zoeken met uw huisarts.

I.v.m. vakantie is de praktijk gesloten van 15 t/m 23 juli en van 12 t/m 27 augustus as.

 

 

Registraties

BIG         89059624325
AGB       94012977 (zorgverlener)
AGB       94060082 (praktijk )
KvK        57292035

Deze post is ook beschikbaar in: Engels Portugees