Contact

 

Margarida Valentim Veteriano

De praktijk bevindt zich in het oude centrum van Den Haag, aan de Amsterdamse Veerkade 12, 2512 AJ. De praktijk is goed bereikbaar met OV en op loopafstand van zowel station CS als HS.

De behandelingen worden aangeboden op  woensdag (vanaf September), donderdag en vrijdag.

e-mail: contact@praktijkvalentimveteriano.nl

Op werkdagen ben ik telefonisch bereikbaar op tel . 06 – 814 215 98. Daar ik veelal in gesprek ben, kunt u het beste een boodschap inspreken of een mail sturen met uw telefoonnummer, zodat ik u terug kan bellen.

Op dit moment is de wachttijd ongeveer 3 weken voor intake, waarop behandeling volgt.  Mocht dit te lang voor u zijn, kunt u overleggen met uw huisarts of een psycholoog zoeken op www.lvvp.info of www.psynip.nl. Voor een relatie / gezinstherapeut kunt u kijken op www.nvrg.nl. (28-11-2021)

De behandelingen worden op dit moment face to face  of online aangeboden. In de face to face sessies wordt er rekening gehouden met de RIVM richtlijnen betreffende COVID-19 om de verspreiding van het virus te helpen voorkomen. Mocht u verkouden zijn, hoesten, keelpijn, koorts hebben of plotseling reuk- of smaakverlies (zonder verkoudheid) ervaren, is het belangrijk dat u thuis blijft. U kunt dan de sessie afzeggen zonder extra kosten of omzetten naar een online sessie, als u fit genoeg bent. 

Wilt u vanwege een andere reden, liever sessies via beeldbellen, dan is dat ook mogelijk.

 

 

Registraties

BIG         89059624325
AGB       94012977 (zorgverlener)
AGB       94060082 (praktijk )
KvK        57292035

Deze post is ook beschikbaar in: Engels Portugees