Contact

 

Margarida Valentim Veteriano

De praktijk bevindt zich in het oude centrum van Den Haag, aan de Amsterdamse Veerkade 12, 2512 AJ. De praktijk is goed bereikbaar met OV en op loopafstand van zowel station CS als HS.

De behandelingen in de praktijk worden aangeboden op woensdag, donderdag en vrijdag. Op maandag- en dinsdagochtend is er de mogelijkheid voor online behandelingen.

e-mail: contact@praktijkvalentimveteriano.nl

Op werkdagen ben ik telefonisch bereikbaar op tel . 06 – 814 215 98. Daar ik veelal in gesprek ben, kunt u het beste een boodschap inspreken of een mail sturen met uw telefoonnummer, zodat ik u terug kan bellen.

Op dit moment is de wachttijd ongeveer 4 weken voor intake, waarop behandeling volgt. Mocht dit te lang voor u zijn, kunt u overleggen met uw huisarts of een psycholoog zoeken op www.lvvp.info of www.psynip.nl. Voor een relatie / gezinstherapeut kunt u kijken op www.nvrg.nl. (24-09-2022)

De behandelingen worden op dit moment face to face  of online aangeboden. In de face to face sessies wordt er rekening gehouden met de RIVM richtlijnen betreffende COVID-19 om de verspreiding van het virus te helpen voorkomen. Mocht u verkouden zijn, hoesten, keelpijn, koorts hebben of plotseling reuk- of smaakverlies ervaren, is het belangrijk dat u thuis blijft, tenzij u een negatieve (zelf)test hebt. De sessie zal indien nodig naar een online of telefonische sessie worden omgezet. Mocht u ziek zijn geworden met COVID-19 symptomen, dan kunt u de sessie afzeggen zonder extra kosten. 

De praktijk is gesloten van ma. 26/9 t/m din. 4/10. Cliënten van de praktijk kunnen telefonisch contact opnemen indien het niet kan wachten.

Registraties

BIG         89059624325
AGB       94012977 (zorgverlener)
AGB       94060082 (praktijk )
KvK        57292035

Deze post is ook beschikbaar in: Engels Portugees