Tarieven

De geleverde zorg in de praktijk valt binnen de basis generalistische ggz. De behandeling van psychische klachten wordt voor een aantal sessies vergoed vanuit de basisverzekering, afhankelijk van de problematiek en de ernst. Voor de verzekering is een verwijsbrief van uw huisarts noodzakelijk.

Mocht de praktijk geen contract hebben met uw zorgverzekeraar, dan betaalt u rechtstreeks aan de praktijk waarna u de rekening kunt indienen bij uw zorgverzekeraar, zodat u (een gedeelte) vergoed krijgt. Hoeveel u vergoed krijgt, hangt deels af van uw polis en uw eigen risico. NB: bij een ‘budgetpolis’, vergoedt uw verzekeraar niet als er geen contract is. Het is aan te raden om u van tevoren goed te laten informeren door uw zorgverzekeraar / de Consumentenbond.

Voor 2021 zijn er contracten met:  Achmea, ASR, De Friesland, De Amersfoortse, Ditzo, DSW, FBTO, Holland Zorg, Interpolis, inTwente, Jaaah, One Underwriting, ONVZ, PNO zorg, Pro Life, Salland, Stad Holland, VvAA, Zilveren Kruis, Zorg Direct, Zorg & Zekerheid.

De behandeling van relatie- en gezinsproblematiek wordt alleen vergoed, als er sprake is van daarmee samenhangende psychische problematiek bij één of beide partners / gezinsleden.

Onverzekerde zorg:          
Sessie (individueel)          €  98,00         ( 45 min)     

Partnerrelatietherapie      € 110,00         ( 60 min)     

U kunt ook een dubbele sessie aanvragen, als u dat beter uitkomt.

Als u een afspraak moet afzeggen, is het van belang dat u dit minimaal 48 uur van tevoren doet. Helaas zijn er lange wachttijden in de gezondheidszorg. Als u tijdig afzegt, kan iemand van de wachtlijst eerder starten met de behandeling.

Bij het niet tijdig afzeggen van een afspraak wordt 62,00 euro in rekening gebracht.  Bij twee maal niet tijdig afzeggen van een afspraak, wordt de behandeling gestopt.

Deze post is ook beschikbaar in: Engels Portugees