Tarieven

De geleverde zorg in de praktijk valt binnen de basis generalistische geestelijke gezondheidszorg. De behandeling van psychische klachten wordt voor een aantal sessies vergoed vanuit de basisverzekering, afhankelijk van de problematiek en de ernst. Voor de verzekering is een verwijsbrief van uw huisarts noodzakelijk, bij aanvang van de therapie.

Mocht er geen contract zijn, dan betaalt u rechtstreeks aan de praktijk waarna u de rekening kunt indienen bij uw zorgverzekeraar, waarna u (een gedeelte) vergoed krijgt.   NB: bij een budgetpolis, vergoedt uw verzekeraar niet als er geen contract is. Het is aan te raden om u van tevoren goed te laten informeren door uw zorgverzekeraar / de Consumentenbond.

In 2019 zijn er contracten met de volgende zorgverzekeraars:

Achmea, Aevitae, De Amersfoortse, a.s.r. Avéro Achmea, Basis, Besured, Ditzo, DSW, FBTO,  De Friesland, Holland Zorg,  IAK,  Interpolis, inTwente, National Academic,  ONVZ, PNO Zorg, Promovendum, StadHolland, Salland, VvAA, Zilveren Kruis, ZorgDirect, Zorg en Zekerheid

De behandeling van relatie- en gezinsproblematiek wordt alleen vergoed, als er sprake is van daarmee samenhangende psychische problematiek bij één of beide partners / gezinsleden.

Onverzekerde zorg:
Sessie (individueel)            €  96,00             (   45 min)       Dit tarief geldt voor zowel de intake- als voor de behandelsessies.

Partnerrelatietherapie     €  106,00              ( 60 min)

Als u een afspraak moet afzeggen, is het van belang dat u dit minimaal 24 uur van tevoren doet. Bij het niet tijdig afzeggen van een afspraak wordt 62,00 euro in rekening gebracht.

Deze post is ook beschikbaar in: Engels Portugees