Behandeling

U kunt bij de praktijk terecht voor een kortdurende behandeling ( 5 à 10 sessies) of coaching. Hiernaast zijn eenmalige consulten ook mogelijk. De gesprekssessies kunnen gecombineerd worden met specifieke e-health modules van Embloom.

In de eerste gesprekken zal er met u gekeken worden, waar u hulp voor zoekt, welke klachten u ervaart en hoe uw leven er verder uitziet op dit moment. Verder is ook van belang om te bekijken wat er al goed gaat en wat u hoopt te bereiken. Er zal aan de hand hiervan samen met u een behandelplan worden opgesteld. Er wordt tijdens de intakefase en bij afronding behandeling gebruik gemaakt van vragenlijsten t.a.v. uw psychische klachten. Bij afronding, kunt u eveneens een tevredenheidslijst invullen.

Tijdens de intake of verder in de behandeling kan het van belang zijn om belangrijke naasten, bij de behandeling te betrekken. Dit wordt in overleg met u gedaan.

Behandelvormen

Afhankelijk van de problematiek, zal er in de behandeling gebruik worden gemaakt van behandeltechnieken uit verschillende therapierichtingen zoals systeemtherapie, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte psychotherapie, directieve therapie, EFT en mindfulness.

Deze post is ook beschikbaar in: Engels Portugees